Ήλιος

banner image
Ήλιος
To Στεφάνι της Μακρίνας | Πολυτελείς βίλες - Ξενώνας Μακρινίτσα Πήλιο


Ο ξενώνας μας Tο Στεφάνι της Μακρίνας που βρίσκεται στην Μακρινίτσα Πηλίου, αποτελείται από πέντε βίλες “νεράιδες” που μπορούν να σας προσφέρουν ήσυχες, ξεκούραστες, ρομαντικές και πολυτελείς διακοπές κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Η βίλα Ήλιος είναι 80τμ. Στον ένα όροφο βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που μπορείτε να φτιάξετε το πρωινό ή και το γεύμα σας και να το απολαύσετε στην τραπεζαρία ή στο καθιστικό που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Απολαύστε το γεύμα σας ή μοναδικές ήρεμες στιγμές με την οικογένειά σας ή και τους φίλους σας, μπροστά από το αναμμένο τζάκι, θαυμάζοντας την φανταστική θέα από το μπαλκόνι και τα παράθυρα. Στον πάνω όροφο βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια και δίπλα το μπάνιο με το υδρομασάζ.

Η βίλα Ήλιος σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανάγκες - παροχές διαμονής. Διακοσμημένη με γήινα χρώματα και έχοντας ως βασικό άξονα την πέτρα και το ξύλο, έχει δημιουργηθεί ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα που θα σας μαγέψει και θα σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.
     
 
παροχές
  Μεζονέτα (80.τμ)
  Μπαλκόνι με θέα
  Αυτόνομη Θέρμανση
  Κλιματισμό 
  Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη
  Smart Tv
  DVD Player
  Σαλόνι με Τζάκι
  Υδρομασάζ
  Μπάνιο & WC
  2 υπνοδωμάτια
  Συστήματα ύπνου Coco-mat
  Καναπές / Κρεβάτι 2 ατόμων
  Wi-Fi
 
     
 
 
Ο ξενώνας μας είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού και απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Πορταριά, τα Χάνια, τα χωριά του Πηλίου με τις μοναδικές παραλίες τους και τον Βόλο. 

 


 

Οι Βίλες μας    Κάντε Κράτηση